Főzőiskola - kezdőknek és haladóknak!!!

Alapvető tudnivalóktól új, divatos receptekig!!!

Hozzávalók(4 személyre):

~ 25 dkg sertésszelet

~ só, őröltbors

~ őrölt mustármag

~ őrölt gyömbér

~ 3-4 ek. fűszeres szezámolaj

~ 40 dkg metélttészta

~ 10 dkg orka

~ 10 dkg bambuszrügy(konzerv)

~ 2-3 ek. szójaszósz

Elkészítés:

Megmossuk, szárazra töröljük, és keskeny csíkokra vágjuk a sertésszeletet. Sóval, borssal, őrölt mustármaggal és gyömbérrel ízesítjük.
Egy serpenyőben felforrósítjuk az olajat, és a húscsíkokat jól átsütjük. Kivesszük, és melegen tartjuk.
A tésztát forrásban lévő, sós vízben kifőzzük.
Leszűrjük az orkát és a bambuszrügyet, majd alaposan lecsöpögtetjük. Mindekettőt felaprítjuk.
A kész tésztát a maradék zsiradékban megpirítjuk. A húst és a zöldségeket hozzáadjuk, és folytonos keverés mellett 2-3 percig pirítjuk.
A kész ételt szójaszósszal ízesítve tálaljuk.





Weblap látogatottság számláló:

Mai: 18
Tegnapi: 20
Heti: 42
Havi: 107
Össz.: 22 726

Látogatottság növelés
Oldal: Ázsiai serpenyős tészta
Főzőiskola - kezdőknek és haladóknak!!! - © 2008 - 2024 - fozoisk.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen honlap készítő az Ön számára is használható! A saját honlapok itt: Ingyen honlap!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »