Főzőiskola - kezdőknek és haladóknak!!!

Alapvető tudnivalóktól új, divatos receptekig!!!

Hozzávalók(4 személyre):

~ 5 dkg szárított kucsmagomba

~ 60 dkg borjú lapocka

~ 1 tk. só

~ 1 tk. bors

~ 1 tk. őrölt szegfűbors

~ 1 tk. őrölt borókabogyó

~ 1/2 csomó kakukkfű

~ 4 mogyoróhagyma

~ 6 ek. szezámmagolaj

~ 1,25 dl gombaleves(kockából)

~ 1, 25 dl almabor

~ 10 dkg tejföl

Elkészítés:

A kucsmagombát kb. 1 órára langyos vízbe tesszük. Közben kétszer kicseréljük a vizét.


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 7
Tegnapi: 20
Heti: 31
Havi: 96
Össz.: 22 715

Látogatottság növelés
Oldal: Borjúragu szarított kucsmagombával
Főzőiskola - kezdőknek és haladóknak!!! - © 2008 - 2024 - fozoisk.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen honlap készítő az Ön számára is használható! A saját honlapok itt: Ingyen honlap!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »