Főzőiskola - kezdőknek és haladóknak!!!

Alapvető tudnivalóktól új, divatos receptekig!!!

Hozzávalók(4 személyre):

~ 75 dkg báránygerinc

~ só, bors

~ 1 szál póréhagyma

~ 2 sárgarépa

~ 20 dkg laskagomba

~ 3 ek. fokhagymás vaj

~ 2 ek. őrölt curry

~ 2,5 dl zöldségleves(kockából)

~ 28 dkg mandarin(konzerv)

~ 3 ek. tejföl

~ 1/2 csomó koriander díszítéshez

Elkészítés:

A húst megmossuk, szárazra töröljük, kockákra vágjuk, majd megsózzuk, megborsozzuk. A póréhagymát megtisztítjuk, megmossuk, lecsöpögtetjük és felkarikázzuk.
A sárgarépát és a gombát megtisztítjuk, megmossuk, a répát meghámozzuk és csíkokra vágjuk, a gombát pedig lecsöpögtetjük és feldaraboljuk.
A húst felforrósított vajban kb. 6 percig pirítjuk. Beletesszük a zöldségeket, és megfűszerezzük curryvel. Mérsékelt tűzön kb. 5 percig sütjük.
Majd felöntjük levessel, és kb. 10 percig főzzük. Leszűrjük a mandarint, és a főzés befejezése előtt 2 perccel a húshoz adjuk.
Belekeverjük a tejföl, és még egyszer megfűszerezzük. Megmossuk a koriandert, lecsöpögtetjük, leveleit lecsípkedjük. A ragut tányérokra rendezve, korianderrel díszítve tálaljuk. Köretként főtt rízst ajánlunk hozzá.




Weblap látogatottság számláló:

Mai: 3
Tegnapi: 20
Heti: 27
Havi: 92
Össz.: 22 711

Látogatottság növelés
Oldal: Bárányragú curryvel
Főzőiskola - kezdőknek és haladóknak!!! - © 2008 - 2024 - fozoisk.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen honlap készítő az Ön számára is használható! A saját honlapok itt: Ingyen honlap!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »