Főzőiskola - kezdőknek és haladóknak!!!

Alapvető tudnivalóktól új, divatos receptekig!!!

Hozzávalók(4 személyre):

~ 1 csontozott báránycomb

~ só, őrölt bors

~ 1 szál rozmaring

~ 1 szál zsálya

~ 1/4 csomó petrezselyem zöldje

~ 5 dl vörösbor

~ 2 ek. étolaj

~ 1 csomó leveszöldség

~ 3 paradicsom

~ cukor

Elkészítés:

A húst bedörzsöljük sóval és borssal. A zöldfűszereket megmossuk, lecsöpögtetjük, finomra vágjuk, és a húsra szórjuk. Vörösborral felöntve kb. 12 órán át állni hagyjuk.
A húst kivesszük, szárazra töröljük, és a felforrósított olajban minden oldalról megpirítjuk. A vörösboros páclé felét ráöntjük, és kb. 45 percig főzzük.
A leveszöldséget megtisztítjuk, megmossuk és felkockázzuk. A paradicsomot megtisztítjuk, majd megmossuk. Forrásban lévő vízbe mártjuk, azután hideg vízzel leöblítjük, bőrét lehúzzuk, végül a húsát kockára vágjuk.
A zöldségeket a húshoz adjuk, megsózzuk, megborsozzuk, majd további 20 percig főzzük.
A húst kivesszük, kicsit állni hagyjuk, majd felszeleteljük. Sűrűre főzzük a mártást, majd sóval, borssal és cukorral ízesítjük.
A hússzeleteket a mártással együtt tányérokra rendezve tálaljuk.





Weblap látogatottság számláló:

Mai: 10
Tegnapi: 20
Heti: 34
Havi: 99
Össz.: 22 718

Látogatottság növelés
Oldal: Báránycomb
Főzőiskola - kezdőknek és haladóknak!!! - © 2008 - 2024 - fozoisk.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen honlap készítő az Ön számára is használható! A saját honlapok itt: Ingyen honlap!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »