Főzőiskola - kezdőknek és haladóknak!!!

Alapvető tudnivalóktól új, divatos receptekig!!!

Hozzávalók(4 tányérhoz):

~ 1,5 zöldségleves(kockából)

~ 30 dkg árpagyöngy

~ 30 dkg leveszöldség(fagyasztott)

~ 1 csomó vegyes zöldfűszer

~ ételízesítő

~ törött bors

~ őrölt szegfűbors

~ őrölt szerecsendió

~ 2-3 ek. dióolaj

Elkészítés:

Az árpagyöngyöt a meleg zöldségleveshez adjuk, és mérsékelt tűzön kb. 10-15 percig főzzük. A leveszöldséget is hozzáadjuk, és további 15 percen át főzzük. Megmossuk, lecsepegtetjük, finomra vágjuk, és a levesbe szórjuk a zöldfűszereket.
A levest sóval, borssal, szegfűborssal és szerecsendióval ízesítjük, majd belekeverjük a dióolajat.
Tányérokba szedve tálaljuk.





Weblap látogatottság számláló:

Mai: 2
Tegnapi: 3
Heti: 5
Havi: 2
Össz.: 22 114

Látogatottság növelés
Oldal: Árpagyöngyleves
Főzőiskola - kezdőknek és haladóknak!!! - © 2008 - 2024 - fozoisk.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen honlap készítő az Ön számára is használható! A saját honlapok itt: Ingyen honlap!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »